'

 

Nu är de här! Söker du en fin familjemedlem, livskamrat och kompis? Valparna är födda den 3 och 4 januari. Flyttklara under våren vid 8 veckors ålder men kan gärna stanna några extra veckor.
Australisk Terrier är en kelig, lättlärd, lagom stor ras - är pigga och kavata, som trivs väldigt bra i människans sällskap. Passar både i staden och på landet.Passar lika bra som sällskapshund som till lydnad, agility och bruks. Fäller inte.  Meriterande föräldrar - Du behöver inte bli bländad av meriter men utställda hundar har visat att de klarar en stökig utställningsmiljö och att bli hanterade av främmande människor. Rasrena hundar undersöks i förebyggande syfte för att undvika att sprida vissa ärftliga sjukdomar vidare. Vi uppfödare ögon- och patellaundersöker avelsdjuren i förebyggande syfte. Valparna blir uppvuxna inne i mitt hem där mor och ibland far finns till hands för uppfostring. De träffar även andra hundar.
Flytten - När det är dags att flytta till eget boende, vid minst 8 veckors ålder, får de med sig ett litet ´´startkit´´, som innehåller den mat de är vana att äta, SKK:s valpfilm och broschyr. Valpar som är uppfödda hos mig är vid leverans till dig: registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade, id-märkta och veterinärbesiktigade. En 3 – årig Dolda fel försäkring tecknas av mig. Jag hjälper även till att teckna en fungerande individuell Juniorförsäkring. Jag upprättar också Svenska Kennelklubbens godkända köpeavtal. Jag har lång erfarenhet av rasen och varit den trogen sedan 1983. Titta runt på min hemsida och finner du inte svar på de frågor du har ring eller maila mig.
Mail: 41138@telia.com 
hemsida: www.vitterklippens.com
Tele: 070-3640795.

*   *   *   *   *   *   *   *   *
AUSTRALIAN TERRIER -  Contact me if you want more information about Australian Terrier puppies

My address is
Ulla-Britt Norgren
Getingstabodum 155
SE-890 50 Björna
Sweden
Phone nr: Int. Acc. Code+ 46-663-411 38
Phone nr: 0663-41138

Mobile phone: Int. Acc. Code+ 46-70-364 07 95
Mobile phone: 070-3640795

 
'

Klicka här för att besöka hemsidan med valpar till salu (salg)

 
Besök vårt nya forum for hundintresserade!

Tillbaka